ANAT incheie un protocol cu Organizatia Elena de Turism pentru promovarea destinatiilor romanesti

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

ANAT incheie un protocol cu Organizatia Elena de Turism pentru promovarea destinatiilor romanesti

Presedintele ANAT Romania, Corina Martin, a anuntat, sambata, ca va fi incheiat un protocol cu Organizatia Elena de Turism pentru atragerea unui numar cat mai mare de turisti greci in tara noatra, fiind vizate Bucurestiul, Transilvania si Bucovina.
Corina Martin a precizat ca prin acest protocol agentiile de turism membre ANAT vor promova in special regiunile din Grecia, scrie Mediafax.   

"Pregatim foarte curand, probabil saptamana viitoare este momentul oficial al semnarii unui protocol in premiera intre ANAT si Organizatia Elena de Turism, un protocol care va aduce mai multe evenimente si campanii, prin care ANAT, prin agentiile sale membre, va promova in mod preferential si special destinatia Grecia tocmai pentru ca suntem convinsi de calitatea si siguranta pachetelor de servicii turistice si vacantelor pe care le punem in vanzare prin agentiile ANAT in aceasta destinatie turistica. De altfel, este una traditionala pentru romani, va reamintesc cifrele oficiale date de ANAT, 300.000 de turisti romani anul trecut in Grecia", a afirmat Corina Martin.   

De asemenea, in cadrul acestei intelegeri vor fi realizate campanii de promovare a destinatiilor turistice romanesti in Grecia pentru atragerea de turisti in tara noastra.

Pentru a citi mai multe despre atractiile turistice pe care Bucovina le are de oferit, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri ANAT incheie un protocol cu Organizatia Elena de Turism pentru promovarea destinatiilor romanesti