Un acrobat american va traversa pe sarma cascada Niagara

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Un acrobat american va traversa pe sarma cascada Niagara

Un faimos acrobat american în vârstă de 33 de ani, Nik Wallenda, va încerca vineri să traverseze pe sârmă cascada Niagara. Ultima traversare pe sârmă a cascadei a avut loc în iulie 1896, de atunci fiind interzisă.

El va încerca să facă traversarea seara, în faţa a mii de spectatori adunaţi de ambele părţi ale cascadei aflate la graniţa dintre Canada şi Statele Unite, scrie Agerpres.

"A fost visul meu de când aveam şase ani", spune Nik Wallenda, "Am aşteptat 27 de ani şi acum va deveni realitate", a adăugat el într-un interviu acordat AFP.

Provenit dintr-o familie de acrobaţi şi artişti de circ de şapte generaţii, 'Zburătorii Wallenda', Nik, căsătorit şi tată a trei copii, s-a pregătit fără teamă pentru încercarea care-l aşteaptă. Consideră că traversarea va dura circa 40 de minute. Cei 550 m vor fi parcurşi la 60 m deasupra apelor.

Pentru prima oară Nik a acceptat, cu părere de rău, să poarte echipament de siguranţă.

"N-am purtat nicioadată în carieră aşa ceva", spune acrobatul, de două ori înscris în Cartea Recordurilor pentru performanţele sale realizate cu bicicleta pe sârmă. 'Nu sunt deloc încântat, dar n-am de ales', a declarat Wallenda principalului său sponsor, postul de televiziune ABC, care va face o transmisie de trei ore de la eveniment.

Pentru a citi o alta stire despre cascada Niagara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Un acrobat american va traversa pe sarma cascada Niagara