TV live si Internet in avion, din 2013

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

TV live si Internet in avion, din 2013

Sa faci o cautare pe web sau sa privesti o emisiune difuzata "live" la bordul avioanelor vor deveni realitate intr-un viitor apropiat. Primul anunt in acest sens a venit de la Air France si KLM.

In parteneriat cu Panasonic Avionics, cele doua companii aeriene lanseaza un program comun de conexiune la bordul avioanelor intercontinentale, a carui testare va incepe in februarie 2013. 

Faza de studiu va fi efectuata pe parcursul anului 2013 pe doua aeronave Boeing 777-300S, operate de Air France, respectiv KLM. 

In aceasta perioada, pasagerii vor putea sa se conecteze la Internet prin intermediul optiunii Wi-Fi activate pe smartphone-urile personale, laptop sau tableta, la un tarif fix. 

De asemenea, vor putea utiliza propriul telefon mobil pentru SMS sau e-mail, indiferent de clasa lor de calatorie. 

In cele din urma, pasagerii vor avea acces la transmisii live de programe TV. 

Pe website-ul special proiectat pentru accesul online, o gama larga de servicii va fi oferita gratuit, cum ar fi cele mai recente stiri, diverse canale TV, informatii relevante referitoare la compania aeriana si destinatia aleasa, precum si o oferta de reviste online. 

"Aceasta perioada de test este primul pas al Air France si KLM din strategia pe termen lung pentru a oferi solutii de conectivitate in timpul zborului pe flota interconintentala", a declarat Christian Herzog, senior Vice president marketing Air France KLM.

Pentru a citi o alta stire despre aceasta companie aeriana, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri TV live si Internet in avion, din 2013