Hoteluri de lux pe patru roti. Strainii gusta viata din Romania in rulote care valoreaza cat o vila la malul marii

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Romania poate fi vazuta si altfel decat cu un program, la minut, coordonat de un ghid. O spun cativa turisti germani si elvetieni, iesiti la pensie, care ne-au strabatut tara in lung si in lat la volanul unor rulote. Ce-i drept, apartamentele de lux pe patru roti costa sute de mii de euro, cat o vila frumoasa, pe malul marii. Fara grija cazarii, strainii au strabatut Ardealul, s-au minunat de Delta si, in final, s-au odihnit pe litoral.

Cine urca in rulota are impresia ca a pasit pe mocheta pufoasa a unui apartament de lux. Descopera mobilierul elegant, tapiteria din matase si patul confortabil de dimensiuni uriase. Apoi, aerul conditionat si incalzirea din fiecare incapere. In varsta de 73 de ani, Gerda i-a facut rulota cadou sotului, care a condus o firma de IT. A costat aproape trei sute de mii de euro, dar care i-a ajutat sa vada lumea. Rosemarie si Gert au fost o viata intreaga profesori. Ce-i drept, au castigat mai mult decat dascalii de la noi. Cu banii pusi deoparte si-au cumparat o bijuterie de rulota pe care au dat 85.000 de euro. Nu-si fac griji pentru cheltuieli: pensia lui Gert se ridica la aproape 3.000 de euro. Si-au amintit de Romania din studentie cand veneau aici, beau CICO si ascultau orchestra la o terasa din Mamaia. Bancher pensionat, elvetianul Masel se arata incantat de tara noastra. De la volanul rulotei sale de aproape o suta de mii euro, campiile mioritice, valurile marii si micile casute pescaresti din Delta s-au vazut impecabil. In grup, il intalnim si pe Knapp, care a tinut mortis ca interiorul rulotei sa fie facut de propriile sale maini. A conceput dulapuri ingenioase si un surprinzator. Totul a costat 50.000 de euro.

Pentru a citi despre un alt tip de cazare inedita, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Hoteluri de lux pe patru roti. Strainii gusta viata din Romania in rulote care valoreaza cat o vila la malul marii