Preţuri mai mici ca niciodată la vacanţe în Grecia şi China. "Ofertele aniversare" Christian Tour sunt vedetele sezonului estival

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Preţuri mai mici ca niciodată la vacanţe în Grecia şi China.

În primele patru luni ale anului, Christian Tour a vândut aproape trei sferturi din pachetele turistice pentru sezonul de vară. Comparativ cu aceeaşi perioadă din 2011, touroperatorul are o creştere de 50% a numărului de turişti, lucru care-i reafirmă statutul de agenţia numărul unu din România, în domeniul vacanţelor.  

În prezent, cele mai căutate oferte sunt cele care au transportul sau cazarea gratuite ori  cele în care cumperi o vacanţă şi pe a doua o primeşti gratis.

Despre secretul acestor pachete turistice cu priză la public am aflat mai multe de la Cristian Pandel, managerul agenţiei Christian Tour:  

”În ultimii ani ne-am făcut treaba cunoscând foarte bine nevoile turiştilor. Aşa  am creat de fiecare dată  tot felul de produse şi oferte speciale cu mare priză la public, ceea ce ne-a ajutat să creştem spectaculos şi să dominăm piaţa autohtonă de vacanţe. În 2012 sărbătorim 15 ani de activitate turistică. În acestă perioadă specială, ne-am propus să fim mai buni ca oricând şi să le mulţumim sutelor de mii de turişti care au călătorit cu noi. Faptul că  avem o flotă de 20 de autocare şi microbuze proprii, care au ieşit din leasing, ne-a permis să oferim transportul gratuit. Iar la cazările gratuite, ne-au ajutat partenerii noştri străini. Volumul mare de camere pe care le luăm anual în garanţie i-a sensibilizat în special pe hotelierii din Grecia şi Turcia. Aceştia ne-au sprijin cu preţuri foarte bune şi peste tot am primit bonus de volum un număr important de camere. Niciodată n-am avut preţuri aşa de mici pe Grecia ca acum" a declarat acesta.

Pentru a citi o alta stire despre Christian Tours, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.antena3.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Preţuri mai mici ca niciodată la vacanţe în Grecia şi China. "Ofertele aniversare" Christian Tour sunt vedetele sezonului estival