Turiştii străini, călăuziţi de ghizi: peste 20 de oferte de a cunoaşte Capitala, oferite de agenţiile de turism

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Turiştii străini, călăuziţi de ghizi: peste 20 de oferte de a cunoaşte Capitala, oferite de agenţiile de turism

Pe lângă autobuzele supraetajate care vor fi repuse în circulaţie din luna mai, turiştii care vizitează Capitala au zeci de oferte de tururi turistice la dispoziţie.

Bucharest City Tour, program iniţiat de Regia Autonomă de Transport Bucureşti şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, este un proiect turistic care s-a dovedit a fi de succes. Numărul celor care au călătorit, anul trecut, cu autobuzele supraetajate, în cele patru luni de circulaţie, a fost de peste 27.000. În acelaşi timp, agenţiile de turism din Bucureşti se întrec în oferte de tururi turistice cât mai avantajoase într-o perioadă în care din ce în ce mai mulţi străini aleg Capitala ca destinaţie.

În fiecare zi au loc tururi turistice la care străinii participă şi unde ghizi atestaţi le vorbesc despre clădirile, străzile şi pieţele monument, dintr-un oraş cu o istorie de peste 500 de ani. Tururile turistice se fac pe jos sau cu autobuzul, cu ghid sau fără, iar preţurile pentru tururi variază foarte mult în funcţie de durată şi de complexitate, cât şi de la agenţie la agenţie.

Între 11 şi 120 de euro pentru a cunoaste oraşul

Un tur panoramic al oraşului făcut în două ore (fără intrări incluse) cu ridicare de la hotel, ajunge la 29 euro de persoană, la agenţia de turism Romadria Confort. Pentru cei care vor să cunoască o parte din comorile oraşului pot opta pentru turul de jumătate de zi. Pe lângă turul clasic al obiectivelor de bază din Bucuresti, agenţiile oferă şi pachete suplimentare.

Un tur turistic de o zi la aceeaşi agenţie (2 vizite incluse - Muzeul Satului şi Casa Poporului precum şi prânzul sau cina) costă 49 de euro. Romanticii pot opta pentru turul de noapte (2 ore şi cină tradiţională românească) pentru preţul de 49 de euro. „Turismul românesc este în evoluţie şi asta se vede în numărul clienţilor care creşte de la an la an. Bucureştiul este o destinaţie nouă şi accesibilă pentru străini şi este din ce în ce mai atractivă", a declarat Lucian Măgureanu, unul din ghizii agenţiei.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Turiştii străini, călăuziţi de ghizi: peste 20 de oferte de a cunoaşte Capitala, oferite de agenţiile de turism