Finala Europa League a urcat tarifele hotelurilor din Bucuresti si de 20 de ori. Spaniolii au platit pana la 4.000 de euro pe noapte

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Finala Europa League a urcat tarifele hotelurilor din Bucuresti si de 20 de ori. Spaniolii au platit pana la 4.000 de euro pe noapte

Finala Europa League a aruncat in aer tarifele percepute de hotelurile din Bucuresti cu o zi inaintea meciului, care au ajuns la sume cuprinse intre 1.000 de euro si 4.000 de euro pentru noaptea meciului, de 10-20 de ori mai mult fata de o zi obisnuita.
Hotelurile din Bucuresti au urcat preturile pentru perioada finalei Europa League, unele cu 20-30%, altele cu 200-300%, ajungand la majorari de 10-20 de ori, in functie de unitatea de cazare si de perioada rezervarii. Cele mai moderate majorari de tarife le-au avut in general hotelurile de lant international, acestea fiind si primele ale caror camere s-au epuizat, scrie Mediafax.
In hotelurile din Bucuresti exista aproximativ 22.000 de locuri de cazare, iar finala Europa League aduce in Bucuresti aproximativ 25.000 de suporteri spanioli, sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao.
Profitand insa de cererea mare, unele hoteluri din Bucuresti, in special cele care nu apartin unui lant international, au cerut pentru camere preturi halucinante.
Astfel, marti, cu o zi inaintea finalei, tarifele promovate pe booking.com pentru camerele duble ramase disponibile in hotelurile de 4-5 stele din Capitala ajungeau si la 1.000-4.000 de euro.
Miercuri, o parte dintre oferte nu mai figurau pe site. Probabil ca unii dintre hotelieri au reusi sa vanda camerele, iar altii, dimpotriva, negasind clienti au redus preturile. Chiar si asa, la pranz mai existau inca tarife de 500-1.500 de euro pentru noaptea de 9 mai.
Chiar daca hotelul Christina, cu 24 de camere clasificate la patru stele nu are rezonanta mondiala si nu a fost construit intr-o mare capitala a lumii, ci undeva "la doar cinci minute de Piata Romana", tarifele pentru perioada finalei ii pot face invidiosi si pe administratorii celebrului Burj al Arab.
Pentru a cauta unitati de cazare din Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Finala Europa League a urcat tarifele hotelurilor din Bucuresti si de 20 de ori. Spaniolii au platit pana la 4.000 de euro pe noapte