România va deveni destinaţia preferată a turiştilor unguri

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

omânia va deveni destinaţia preferată a turiştilor unguri

România va deveni probabil destinaţia favorită a turiştilor unguri în acest an, a anunţat joi un cotidian de limbă ungară din Bucureşti, Uj Magyar Szo, citând date provenind de la agenţia Magyar Turizmus pentru promovarea turismului ungar, relatează MTI.

"Majoritatea vizitatorilor vin să îşi vadă rudele de aici, dar numărul turiştilor fără rude în România continuă, de asemenea, să crească", a declarat pentru cotidian Julia Soos, directoarea biroului din Cluj al agenţiei. Un program al Guvernului de la Budapesta de cofinanţare a excursiilor şcolare a cotribuit în mare măsură la această creştere, a precizat ea.

"Presiunea economică" joacă, de asemenea, un rol în opţiunile turiştilor, în opinia lui Soos. "Cu cât vacanţa este mai mică, cu atât destinaţiile alese de turişti sunt mai aproape, iar Transilvania se află în imediata lor vecinătate", a spus ea.

În primul trimestru din 2012, România a primit 1,4 milioane de vizitatori din străinătate. Peste o treime (36,1%) dintre cei veniţi din state ale Uniunii Europene (UE) au fost unguri.

Pentru a citi despre cel mai popular obiectiv turistic din Transilvania, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri România va deveni destinaţia preferată a turiştilor unguri