Turismul romanesc, promovat in Dubai

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Turismul romanesc, promovat in Dubai

Romania a fost promovata ca destinatie turistica in cadrul expozitiei de turism internationale "Arabian Travel Market" din Dubai, care s-a desfasurat in perioada 30 aprilie – 3 mai, potrivit Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).

Romania a dispus de un stand national in suprafata de 40 de metri patrati, in cadrul caruia au fost prezenti cu oferte 5 expozanti - operatori din turism. 

Participarea la aceasta expozitie face parte din campania de promovare a Romaniei ca destinatie turistica, prin intermediul brandului turistic national, iar finantarea este asigurata din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operational Regional (POR).

"Arabian Travel Market" este cea mai mare expozitie de turism din Orientul Mijlociu. La editia din acest an au participat  87 de tari, iar anul trecut au fost inregistrati aproape 2.240 de expozanti si peste 22.000 de vizitatori.

Romania a fost promovata ca destinatie turistica, de la inceputul anului pana in prezent, la 30 de targuri de turism

In cadrul campaniei de promovare, MDRT si-a propus sa participe in acest an la cele mai importante 70 de targuri de turism din lume.

Pentru a citi despre participarea Romaniei la un alt targ de turism, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Turismul romanesc, promovat in Dubai