Air France isi extinde oferta de destinatii dintre Europa si China

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Air France isi extinde oferta de destinatii dintre Europa si China

Air France isi extinde oferta de destinatii dintre Europa si China inaugurand in aprilie un nou zbor regulat intre aeroportul Paris-Charles de Gaulle si Wuhan.

Aceasta noua cursa, programata de trei ori pe saptamana, este operata de Boeing-uri 777-200ER prevazute cu 309 de locuri: 35 in cabina Business class, 24 in Premium Voyageur si 250 in Voyageur/Economy.

Toate aeronavele care deservesc Wuhan sunt echipate, la Business class, cu fotolii „full sleep”, care sunt mai lungi, mai late si mai spatioase.

Cu o populatie de 9 milioane de locuitori, Wuhan este un important centru comercial, financiar si industrial, in special pentru industria constructiilor de masini si stiintifica.

Air France si KLM opereaza 92 de zboruri saptamanale care fac legatura intre aeroporturile sale din Paris-Charles de Gaulle si Amsterdam-Schiphol si 9 destinatii din China: Guangzhou, Chengdu, Hangzhou, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Taipei, Wuhan si Xiamen.

Impreuna cu partenerii sai, China Southern si China Eastern, Air France-KLM ofera pana la 135 zboruri regulate spre China.

In 2012, Air France si KLM intentioneaza sa transporte 2 milioane de clienti catre cele noua orase din China (Guangzhou, Chengdu, Hangzhou, Hong Kong, Beijing, Shanghai, Taipei, Wuhan si Xiamen).

Pentru a citi o alta stire despre Air France, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Air France isi extinde oferta de destinatii dintre Europa si China