Atractiile hotelierilor pentru sarbatorile pascale: "jacuzzi motesc" sau cazare gratuita in lacasurile monahale

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Atractiile hotelierilor pentru sarbatorile pascale:

Hotelierii din statiunile de pe Valea Prahovei au pregatit oferte la tarife comparabile cu cele de anul trecut, la Sinaia trei nopti de cazare la hotel costand 448 de lei. Si la pensiunile din Brasov preturile sunt similare celor de anul trecut si variaza intre 200 si 450 de lei pentru patru nopti.

Cea mai scumpa, dar si cea mai cautata dintre statiunile din Prahova este Sinaia. In aceasta statiune pretul unei vacante de Pasti pentru o persoana este de aproximativ o suta de euro la un hotel de trei stele.

Astfel, pentru 448 de lei de persoana, unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din statiune ofera trei nopti de cazare in camera dubla cu mic dejun, primire traditionala cu oua rosii si cozonac, dar si dejun special cu produse traditionale in ziua de Paste. Tot la Sinaia, intr-un hotel de patru stele vacanta de Paste pentru o persoana costa 700 de lei si include patru nopti de cazare in camera dubla cu demipensiune, dejun in ziua de Paste, gustare traditionala in noaptea de Inviere, dar si acces gratuit la sauna, jacuzzi, sala de fitness, internet si parcare.

La Busteni preturile sunt mai mici decat la Sinaia. Astfel, la un hotel de trei stele din statiune trei nopti de cazare in camera dubla cu mic dejun si masa festiva cu bucate traditionale costa 315 lei de persoana, cu o suta de lei mai putin decat la Sinaia.  O oferta similara in statiunea Busteni, dar la un hotel de doua stele, costa 270 de lei de persoana.

In statiunile de pe Valea Prahovei ofertele turistice in vile si pensiuni pentru perioada de Paste sunt in general si cu 50 la suta mai mari decat in hoteluri.

Cei care vor sa petreaca sarbatorile de Paste intr-un mod inedit o pot face la un club de golf din Breaza, club care are trei vile in care turistii pot fi cazati.

Pentru a citi si despre alte oferte de Paste, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Atractiile hotelierilor pentru sarbatorile pascale: "jacuzzi motesc" sau cazare gratuita in lacasurile monahale