CFR Calatori reintroduce trenurile catre Aeroportul Otopeni

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

CFR Calatori reintroduce trenurile catre Aeroportul Otopeni

CFR Calatori reintroduce incepand cu data de 23 martie trenurile "Henri Coanda Expres", care asigura legatura intre Gara de Nord si Punct Oprire Aeroport Halta Otopeni. Circulatia acestor trenuri a fost anulata in luna ianuarie din cauza conditiilor meteorologice si a gradului de utilizare foarte scazut.

"In contextul transferului activitatii companiilor de zbor low -cost de la Aeroportul International Aurel Vlaicu (Bucuresti Baneasa) la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni), acest tip de transport suburban - tren+auto va fi reluat experimental, circa 2 luni, pentru a se a putea face o evaluare a pietei pe aceasta ruta. In functie de nivelul de trafic, se va lua o decize finala asupra mentinerii in circulatie a trenurilor Henri Coanda Expres", se arata intr-un comunicat remis de CFR Calatori.

Trenurile vor circula intre orele 06.25 - 21.24, la intervale de o ora.

Microbuzele pentru transferul pasagerilor dintre terminalele de plecare/sosire ale aeroportului si Punctul de Oprire Aeroport halta (locul/statia unde opresc trenurile), circula intr-un grafic orar adaptat cu mersul trenurilor.

Imbarcarea in microbuzele de transfer se realizeaza de pe estacada de la etajul 1, zona de sosiri internationale, unde se afla si casa de bilete.

Un bilet costa 8,10 lei, iar un abonament lunar 136 de lei (tarifele includ si transferul cu microbuzul).

Pentru a citi o alta stire despre transportul de la aeroportul Henri Coanda, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri CFR Calatori reintroduce trenurile catre Aeroportul Otopeni