Delta Dunării, destinaţia preferată de turiştii străini

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Delta Dunării, destinaţia preferată de turiştii străini

Delta Dunării conduce topul destinaţiilor turistice cu cea mai mare creştere a numărului de turişti străini, în timp ce Bucureştiul a înregistrat cea mai mari creştere în preferințele turiştilor români, arată un raport al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Turism (INCDT).

Cele mai însemnate evoluții ale numărului de turişti străini, în anul 2011, au fost înregistrate în Delta Dunării (+62%), staţiunile balneare (+20,3%), oraşele reşedinţă mari (+18%), staţiunile montane (+12,4%) şi Bucureştiul (+8,1%), arată datele Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Turism (INCDT).

România a atras anul trecut cu 12,8% mai mulţi turişti străini faţă de anul anterior.

"Creșterile cele mai mari care au fost înregistrate anul trecut, așa cum reiese din raportul INCDT, se regăsesc la nivelul celor șase produse turistice pe care le-a identificat Strategia brandului turistic național. Este o dovadă că strategia actuală este cea corectă și că trebuie să urmăm în continuare pașii pe care ea îi trasează. Este important să confirmăm aceste evoluții și în cursul anului 2012, iar promovarea pe care o vom face va viza tocmai obiectivele trasate de Strategia brandului turistic național. Ne aflăm pe drumul cel bun și vom păstra aceeași direcție", a declarat ministrul Turismului, Cristian Petrescu.

Pentru a citi mai multe despre Delta Dunarii, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Delta Dunării, destinaţia preferată de turiştii străini