Caraibele si Europa, destinatii de top in industria croazierelor

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Caraibele si Europa, destinatii de top in industria croazierelor

Industria internationala de croaziere se afla intr-un reviriment post-criza, considera Christine Duffy, presedintele Asociatiei Cruise Lines International (CLIA), desi acest inceput de an a fost marcat de doua evenimente negative pentru piata.   

Este vorba despre cele doua vase apartinand companiei Costa Cruises, detinuta de Carnival Corporation, respectiv Costa Concordia – implicata in ianuarie intr-un naufragiu langa insula italiana Giglio si Costa Allegra – care a plutit in deriva in Oceanul Indian.        

Totusi, presedintele CLIA considera ca numarul clientilor este din nou in crestere, potrivit unui comunicat al agentiei locale croaziere.net, care citeaza totodata si studii ce arata ca exista o preferinta pentru croazierele care acosteaza "la capatul pamantului".  Acestea se refera la croaziere ce contin excursii in locuri inedite precum Albania, Serbia, Orientul indepartat rus, Groenlanda si Uzbekistan.  

Pe de alta parte un studiu realizat de agentia americana Cruise Holidays, destinatiile de top in industria croazierelor, in 2012, sunt Caraibele si Europa. Batranul continent s-a clasat anul trecut abia pe locul patru.

De aceasta data insa, pe locurile trei si patru s-au clasat destinatii precum Alaska si Insulele Bermude, urmate de Hawaii, Canalul Panama si Riviera Mexicana.

Pentru a citi o alta stire, despre cea mai lunga croaziera din lume, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Caraibele si Europa, destinatii de top in industria croazierelor