Programul "O saptamana la munte" asteapta cateva mii de turisti

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Programul

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) continua si in acest an programul "O saptamana la munte" in perioada 4 martie - 22 iunie, program prin care romanii isi pot alege un sejur de cinci zile la munte cu preturi de la 161 lei pentru o unitate de cazare de 2 stele.

"Speram la o usoara crestere a numarul de turisti, in comparatie cu anul trecut. E foarte greu sa facem o estimare precisa", a declarat pentru DailyBusiness.ro Corina Martin, presedintele ANAT.

FPTR si ANAT au demarat programul "O saptamana la munte" cu scopul de a mari gradul de ocupare al unitatilor de cazare din regiunea montana si de a creste gradul de accesibilitate a pachetelor turistice.

"Noi speram ca numarul de turisti sa fie cel putin la nivelul anului trecut. Inca este zapada, prindem in program si sarbatoare Pastelui. Ne asteptam la cateva mii de turisti, dar este foarte greu de prezis o cifra exacta avand in vedere vremurile in care suntem", a spus Dragos Raducan, vice-presedinte FPTR.

Pentru a citi despre unitatile de cazare din statiunile montane romanesti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Programul "O saptamana la munte" asteapta cateva mii de turisti