Multi turisti si la Arieşeni

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

“Serbarile Zapezii” de la Arieseni (editia cu numarul 7) a inceput la fix o saptamana dupa incheierea evenimentului “Serbarile Zapezii” de la Vartop. Multi turisti, cateva mii, din zone apropiate dar si din locatii mai indepartate, au ales aceasta destinatie pentru a-si petrece sfarsitul de saptamana la ski in statiunea din judetul Alba.

Au avut loc diferite concursuri puse la dispozitia amatorilor de senzatii tari, unde dupa spusele organizatorilor “Serbarile Zapezii”, aceasta editie a fost una din cele mai de succes de pana acum, asta datorita in principal cantitatii mari de zapada.

Vizitatorii au putut sa joace hochei pe zapada, au fost invitati la aruncarea cu bulgari in diferite tinte, sa alunece pe partie cu obiecte variate, cele mai multe fiind improvizate, asta spre incantarea turistilor. Partia de la Arieseni s-a inchis foarte tarziu, abia dupa ce administratorii partiei au stins instalatia de nocturna. Conditii bune de ski si distractia a fost in toi. Toata lumea s-a simtit excelent.

Pentru a cauta cazare in judetul Alba, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Multi turisti si la Arieşeni