Cum vrea sa ii ajute Ministerul Turismului pe turistii care raman inzapeziti

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cum vrea sa ii ajute Ministerul Turismului pe turistii care raman inzapeziti

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) a mobilizat comandamentul de iarna pentru a acorda sprijin turistilor care au ramas blocati din cauza viscolului. Astfel, cu sprijinul Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR), turistii vor primi mese si bauturi calde gratuite, adapost in situatiile urgente, dar si o reducere de 50% din valoarea cazarii pentru cei care au ramas blocati in statiuni.

Persoanele care au nevoie de ajutor pot apela comandamentul de iarna al Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, nonstop si gratuit, la numarul de urgenta 0800.86.82.82.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR)a anuntat utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania ca incepand cu ora 12:30 s-a inchis circulatia pe autostrada A2 sectorul Bucuresti – Lehliu. De asemenea, traficul rutier este intrerupt pe mai multe drumuri nationale.

Circulatia feroviara pe ruta Slobozia Veche - Urziceni este inchisa, vineri, din cauza viscolului, iar 35 de trenuri au fost anulate, informeaza CNADNR.

Institutia a mai anuntat ca la ora 4:30 s-a inchis traficul pe DN 65A sectorul Rosiorii de Vede - Turnu Magurele.

Pentru a citi o alta stire legata de masurile luate pentru turistii ramasi blocati din cauza viscolului, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Cum vrea sa ii ajute Ministerul Turismului pe turistii care raman inzapeziti