Vacanţe exotice de Crăciun

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Vacanţe exotice de Crăciun

Cine a vrut să aibă un Crăciun de neuitat a ales ca destinaţie de vacanţă locuri de poveste. Nu sunt pentru buzunarul oricui, dar merită toţi banii. Fie că este vorba de satul-iglu al lui Moş Crăciun în Laponia sau de destinaţii exotice, cu soare, precum Insulele Cayman.

Crăciunul în Caraibe poate fi o experienţă unică, mai ales pentru persoanele care vor să scape de zăpadă şi frig şi preferă plajele şi apa cristalină.

Insulele Cayman sunt preferate de turiştii cu bani, care îşi pot închiria vile cu vedere la Ocean şi pot avea la dispoziţie chiar şi un bucătar personal pentru masa de Crăciun. Când nu stau la soare, pe plajă, se pot distra la tenis, golf sau la spa. Dar pentru o săptămână de lux în Insulele Cayman, o persoană are nevoie de cel puţin patru mii de dolari. Şi dacă, totuşi, de Crăciun şi vă plac crestele înzăpezite, satul lui Moş Crăciun din Laponia e alegerea perfectă.

Este hotelul Kakslauttanen. Fiecare cameră este de fapt un iglu din sticlă. Cine alege să doarmă aici poate vedea din pat spectacolul cerului, fără să tremure şi să îndure gerul Laponiei. Igluurile din sticlă oferă tot confortul, dar şi preţurile sunt pe măsură. O vacanţă aici pentru o persoană costă mai bine de 2.000 de euro.

Pentru a citi si despre ofertele de Revelion din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Vacanţe exotice de Crăciun