Parteneriat de promovare turistica a regiunii Horezu

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Parteneriat de promovare turistica a regiunii Horezu

La sfarsitul saptamanii trecute, la Sudrigiu, in judetul Bihor, a fost semnat un parteneriat care prevede promovarea turistica a regiunii Horezu, impreuna cu zona Muntilor Apuseni si Geoagiu Bai. Potrivit primarului orasului Horezu, Constantin Nitu, "a fost prima mare intalnire a celor trei zone de elita ale Romaniei, declarate in ultimii trei ani destinatii turistice de excelenta - Horezu, Muntii Apuseni si Geoagiu Bai. Fiecare din cele trei zone le va promova pe celelalte. Atunci cand, de exemplu, la Horezu va fi o manifestare, zona Apusenilor si Geoagiu vor fi prezente cu standuri proprii. Asta va duce la cresterea numarului de turisti si, implicit, a incasarilor. Vorbindu-li-se de Horezu celor care vin in Apuseni sau la Geoagiu Bai inseamna foarte mult la capitolul promovare".

Conform edilului, declararea depresiunii ca destinatie turistica de excelenta, la nivel international, dar si finalizarea Transalpinei, au dus la o crestere a turismului in zona Horezu cu cel putin 20 de procente in 2011: "Daca in anii trecuti vorbeam de 100.000 de turisti la Horezu, din cifrele raportate la manastirea Hurezi, acum ea se duce la 120.000. Ca primarie pot spune ca am dublu numarul autorizatiilor de constructie pentru pensiuni. Sunt 15 in lucru la aceasta ora si altele in diferite etape".

Pentru a citi si despre statiunea Baile Govora, aflata in apropierea zonei Horezu, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Parteneriat de promovare turistica a regiunii Horezu