Frumusetile Romaniei, promovate de frumusetile de la Hollywood. Prima pe lista: Nicole Kidman

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Frumusetile Romaniei, promovate de frumusetile de la Hollywood. Prima pe lista: Nicole Kidman

Frumusetile naturale ale Romaniei vor fi promovate in strainatate de nume grele de la Hollywood. Cel putin asta si-a propus Paul Lister, producatorul filmului "Wild Carpathia", in care a aparut si Printul Charles.

"A fost destul de greu sa il convingem pe Printul Charles sa filmeze cu noi. Stiam ca este in Romania si, pana la urma, un foarte bun prieten al lui, Patrick, l-a convins ca e o idee buna. Printului Charles ii place foarte mult Romania si asta s-a vazut in timpul filmarilor. Mai mult, este profund ingrijorat de soarta padurilor romanesti, care ar trebui conservate”, a spus producatorul Paul Lister.

Acesta promite, totusi, sa nu se opreasca aici. Are planuri mari in ceea ce priveste promovarea Romaniei in strainatate, dorind sa coopteze in proiect si vedete. Prima la care s-a gandit este Nicole Kidman, actrita din "Cold Mountain", pelicula care a fost filmata acum aproape 10 ani in Romania si care i-a mai avut ca protagonisti pe Jude Law si Rene Zellweger.

"Sunt convins ca vedetele ar fi interesate sa participe la documentare despre Romania. Ma gandesc la Nicole Kidman. Cred ca este bine sa implicam vedete”, a adaugat Lister.

Ministerul turismului nu a fost implicat in producerea documentarului "Wild Carpathia", dar va contribui la viitoarele proiecte de promovare a Romaniei realizate de Travel Channel, sustin reprezentantii institutiei.

Pentru a citi o alta stire despre promovarea Romaniei de catre Printul Charles, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.perfecte.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Frumusetile Romaniei, promovate de frumusetile de la Hollywood. Prima pe lista: Nicole Kidman