România nu are turişti de cinci stele. Tarifele au coborât cu peste 50% sub normal

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

România nu are turişti de cinci stele. Tarifele au coborât cu peste 50% sub normal

România nu are turişti de cinci stele şi, din acest motiv, hotelurile din aceasta categorie  au coborât tarifele cu peste 50% faţă de cât ar fi normal, astfel încât să atragă clienţi de trei sau patru stele, a declarat agenţiei MEDIAFAX Radu Enache, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere.

"Preţurile la hotelurile de cinci stele în marile capitale ale lumii variază între 150 şi 250 de euro pe noapte. La noi tarifele sunt, în general, sub 100 de euro, şi ajung până pe la 70-80 de euro", a spus Enache, proprietarul lanţului Continental, în portofoliul căruia se află un hotel de cinci stele în Bucureşti.

Enache spune că în România nu vin turişti care să îşi permită să plătească tarifele practicate în mod normal de un hotel de cinci stele.

"România nu are turişti de cinci stele. Atâta vreme cât cu Grand Hotel Continental, care zicem noi că este un hotel de elită, asigurăm un tarif mediu zilnic de 110 euro, vă daţi seama de potenţialul turiştilor de cinci stele. În general, tendinţa este de a câştiga turistul. Camera de hotel este ca megawattul, ori îl consumi, ori îl pierzi", a spus Enache.

Pentru a citi despre hotelurile de 5 stele din Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri România nu are turişti de cinci stele. Tarifele au coborât cu peste 50% sub normal