Invitati in ruina unui obiectiv turistic. Ce a ramas din cazinoul din Constanta

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Invitati in ruina unui obiectiv turistic. Ce a ramas din cazinoul din Constanta

O cladire parasita, plina de mucegai, moloz si cu o tencuiala care ameninta sa cada a devenit de astazi obiectiv turistic. Este vorba despre Cazionul din Constanta ale carui porti s-au deschis pentru nostalgici si curajosi.

Vizitatorii primesc, la intrare, o casca de protectie. O minima masura de siguranta, recunosc si oficialii din prefectura, care vor ca oaspetii sa vada starea jalnica in care a ajuns locul. O pot face zilnic si gratuit.

Un loc de vis. Asa era cazinoul din Constanta pe vremuri. Toti cei care i-au trecut pragul inainte de '89 confirma.

Cu ani in urma, chiar pe vreamea lui Ceausescu, era extraordinar de frumos aici. Si se castigau bani frumosi.

Acum nu se mai castiga niciun ban de pe urma cazinoului. A fost lasat in paragina, iar renovarea sa va costa cel putin 10 milioane de euro. Peretii sunt plini de mucegai, mobila deosebita a disparut, candelabrele au ruginut, iar peretii abia se tin.

Chiar si in aceasta stare deplorabila, cazinoul atrage zeci de vizitatori. Si strainii sunt impresionati de potentialul cladirii.

Romantismul cladirii sta deocamdata ascuns sub mormane de moloz, straturi de praf, panze de paianjeni si mucegai. Renovarea cladirii va dura cel putin 2 ani.

Pentru a citi mai multe despre Constanta, orasul in care se afla acest obiectiv turistic, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Invitati in ruina unui obiectiv turistic. Ce a ramas din cazinoul din Constanta