Britanicii nu mai vor la Poiana Braşov

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Britanicii nu mai vor la Poiana Braşov

Cea mai mare staţiune de schi din Bulgaria, Bansko, este cea mai ieftină destinaţie pentru turiştii britanici când vine vorba de vacanţe pentru sezonul care urmează, potrivit unui raport realizat de Post Office.

În clasamentul de anul trecut, Bansko (foto) se afla pe cea de-a doua poziţie, în urma staţiunii Poiana Braşov. Motivul pentru care britanicii preferă staţiunea bulgărească este dat de scăderea cu 5% a costului total pe care un turist îl are de plătit la bulgari. Printre serviciile luate în calcul se numără şi costul de închiriere al echipamentului de schi, tarifele pentru transportul pe cablu, dar şi preţurile pentru o bere sau o cină.

Staţiunea Bansko are astfel un scor total de 263 de lire sterline, cu 100 de lire mai puţin decât următoarea staţiune inclusă în top, Arinsal din Andorra. Pe locul trei se află o staţiune care intră pentru prima dată în acest top – Bohinj, din Slovenia.

În centrul vechi al staţiunii Bansko, preţurile sunt mai mici chiar şi decât în Sofia. Împânzit de magazine de suveniruri, taverne şi restaurante, unde miei şi porci întregi se prăjesc la rotisor, şi nu în ultimul rând de pub-uri, turişti britanici, irlandezi, greci şi ruşi, sunt cei care populează frecvent iarna staţiunea Bansko.

Pentru a citi mai multe si despre Poiana Brasov, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Britanicii nu mai vor la Poiana Braşov