Cazare cu stil? Vezi care sunt cele mai originale noi hoteluri din lume

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cazare cu stil? Vezi care sunt cele mai originale noi hoteluri din lume

Ne-am plictisit de spatiile de cazare tip corporate, fara personalitate, dar nu ne prea punem problema originalitatii unui hotel. Publicatia Budget Travel a facut o lista a celor mai noi hoteluri care se inscriu intr-un profil strict: trebuie sa aiba o poveste unica, designul sa vorbeasca despre cultura locala si, fara exceptie, sa coste sub 150 de dolari pe noapte. Astfel de oaze de relaxare sunt raspandite in toata lumea.

Jensen Beach, Florida

Hotelul de 8 camere Inn at Tilton Place ofera tihna micilor golfuri, dar si reveria cluburilor de noapte franjurate de franghii de catifea. Locatia are o componenta istorica de exceptie. Un pescar al locului a construit la inceputul anilor 1900 o casa cu sindrile albe, pe care a facut-o cadou de nunta fiicei sale. Astazi, locul este condus de stranepoata acesteia, Katie Wacha. Exista un perete cu fotografii alb-negru in foaierul cladirii in care se regasesc toate generatiile care au locuit acolo. Totusi, la Titton Palace este prezent si noul, intr-o masura la fel de importanta: un mic dejun, schimbat in functie de sezon, care include 3 feluri principale extravagante, precum pere rosii invelite in rozmarin caramelizat. Cazarea porneste de la 109 dolari.

Insula Madeira, Portugalia

Situat pe o plaja la Oceanul Atlantic, in orasul pescaresc Ponta do Sol, Hotel da Vila pare mereu imbaiat in soare. Se spune ca orasul este pozitionat pe cel mai insorit punct al insulei Madeira, care se afla la 850 de kilometri de coasta portugheza. In interiorul hotelului de 16 camere si-a pus amprenta un designer din Lisabona, care a imbracat locul intr-un mix de materiale moderne si rustice: traditionala pardoseala albastra, lemn si piatra luate din padurile inconjuratoare, grinde transparente din plastic, perne umplute cu spice de grau. Cladirea noua de un an este “infratita” cu complexul de lux Estalagem, care se afla la 4 minute distanta. Cele doua hoteluri impart o estetica a albului imaculat. Ca oaspete al Hotel da Vila, te poti bucura si de complexul de wellness al Estalagem, care include piscina, sala de gimnastica, sauna si spa. Preturile de cazare aici pornesc de la 71 de dolari.

Pentru a citi despre un alt hotel inedit, din Suedia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Cazare cu stil? Vezi care sunt cele mai originale noi hoteluri din lume