Amara are Parc Balnear modernizat

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Localitatea Amara a capatat pentru prima oara statutul de statiune balneara in anul 1937. Tratamentul balnear de aici este benefic mai ales pentru afectiunile aparatului locomotor, afectiuni si/sau sechele post-traumatice cat si pentru diverse afectiuni neurologice periferice.

Pentru a dezvolta si valorifica potentialul turistic al acestei statiuni balneare, M.D.R.T (Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului) a mai finantat diferite lucrari de reabilitare si modernizare a infrastructurii de transport din Amara, lucrari de extindere a retelei de alimentare cu apa si lucrari pentru completarea sistemului de epurare, dar si realizarea unui proiect de promovare al statiunii, atat din fonduri europene cat si de la bugetul statului.

In cadrul proiectului de la Amara s-au amenajat locuri de agrement in scopul valorificarii potentialului turistic al statiunii balneare si au mai fost modernizate si extinse mai multe cai de acces in parc.

Potrivit comunicatului M.D.R.T, valoarea proiectului de modernizare al acestei statiuni balneare a depasit 13 milioane lei, suma fiind finantata din fonduri europene nerambursabile prin Programul Operational Regional – Regio.

Asadar, Parcul balnear din statiunea Amara a fost deschis.

Pentru a citi si despre alte statiuni balneare din tara noastra, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Amara are Parc Balnear modernizat