Aeroportul Băneasa va pierde la iarnă 40.000 de clienţi Wizz Air. Află de ce

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Aeroportul Băneasa va pierde la iarnă 40.000 de clienţi Wizz Air. Află de ce

Wizz Air, cea mai mare companie low cost – low fare din România şi din Europa Centrală şi de Est este constrânsă să anuleze 10% din zborurile din şi spre Aeroportul Băneasa, şi să reorganizeze 75% din orarul de iarnă, din cauza deciziei aeroportului de schimbare a restricţiilor de zbor. Efectul acestei mişcări: Aeroportul va pierde 40.000 de pasageri ai Wizz Air, doar la iarnă.

Noile restricţii se aplică din 29 octombrie şi nu vor permite operarea zborurilor în intervalul orar 22:00 – 06:00.  
Numărul zborurilor pe rutele spre Londra Luton şi Madrid a fost redus iar cursele  Bucureşti – Larnaca şi Bucureşti – Alicante au fost anulate pentru sezonul de iarnă.

“Din cauza acestei restricţii impuse pe Aeroportul Băneasa am fost forţaţi să reprogramăm 75% şi să anulăm 10% din zborurile aferente orarului de iarnă. Conform estimărilor noastre, aeroportul va pierde în sezonul de iarnă 40.000 de pasageri Wizz Air. Noua restricţie îi va afecta în cea mai mare măsură pe pasagerii noştri, dat fiind faptul că Wizz Air înregistrează cel mai mare trafic pe Băneasa şi în România. Wizz Air este una dintre puţinele companii care continuă să crească şi să investească în România, dar această strategie trebuie reconsiderată având în vedere restricţiile de pe Aeroportul Băneasa şi planurile de anul viitor de restrângere a operaţiunilor” a declarat Gyorgy Abran, chief commercial officer al Wizz Air.Toţi pasagerii Wizz Air vor fi informaţi de noile schimbări prin e-mail sau la telefon, conform datelor de contact menţionate în rezervare. Pasagerii afectaţi îşi vor putea reprograma zborul, vor putea folosi creditul echivalent pentru achiziţionarea altor bilete sau servicii Wizz Air, sau vor putea solicita restituirea contravalorii biletului.

Pentru a citi despre viitoarea capitala a curselor low-cost, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Aeroportul Băneasa va pierde la iarnă 40.000 de clienţi Wizz Air. Află de ce