Escalada Sportiva si Alpinism

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Evenimentul (se desfasoara in perioada 30 Septembrie – 02 Octombrie 2011) este de fapt o reuniune, a alpinistilor din zona judetului Alba, dar si a celor din judetele limitrofe sau din alte zone. Pe langa acest eveniment se va mai desfasura si un curs de initiere in alpinism si escalada.

Rezervatia (formata din 3 blocuri calcaroase de pana la 50 metri inaltime) este localizata pe Valea Ampoitei la 800 metri de la intrarea in satul Ampoita, dinspre DN 74, Alba Iulia-Zlatna, la vreo 11 kilometri dinspre Alba Iulia. Alte denumiri care va pot suna cunoscute: Pietrele lui Bocioaca, Stogurile Popii, Pietrele Gomnusei, sau Pietrele de la Ampoita.

Acces:

- Campeni – Oradea, din Autogara;

- Tren ‘Alba IuliaZlatna’ , oprire in halta Ampoit;

- Curse auto regulate: Alba IuliaZlatna – Abrud.

Cazare:

-Se va face la corturi personale.

-Organizatorii nu asigura transport, cazare sau masa.

Posibilitati cazare: Pensiunea Casa cu Dor, pretul ~= 110 lei, negociabil (camera cu pat dublu) sau Pensiunea Izvorul Muntelui (2 kilometri distanta)

Se asigura insa: instructori, suportul de curs si echipament necesar pentru escalada pentru cei care vor sa se instruiasca. Participarea este Gratuita.

!! Atentie !!

Pentru cataratorii care NU se inscriu la curs, Participarea se face pe propria raspundere!

Asadar, Asociatia de Turism si Ecologie -Trascau Corp Zlatna anunta editia cu numarul 8 a Reuniunii de Alpinism si escalada Sportiva care va avea loc in zona rezervatiei naturale Calcarele de la Ampoita, judetul Alba.

Pentru a cauta cazare in judetul Alba, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Escalada Sportiva si Alpinism