Top 5 oferte de toamna pentru o saptamana la munte

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Top 5 oferte de toamna pentru o saptamana la munte

A venit toamna, iar muntele atrage din nou din ce in ce mai multi turisti. Wall-Street.ro iti prezinta cele mai bune cinci oferte pentru o saptamana de vacanta si relaxare la munte, potrivit datelor infoturism.ro

Pret : 1.415 lei (337 euro)

Perioada: 01 septembrie – 30 noiembrie

Oferta include sase nopti de cazare la o pensiune de 3 stele, in regim de demipensiune. Transportul nu este inclus.

Situat la poalele muntilor Bucegi, orasul Busteni este punctul de plecare in majoritatea traseelor montane din zona. In Busteni s-a inaugurat cea mai moderna partie de schi din tara si din sud-estul Europei, partia Kalinderu, potrivit turistinfo.ro.

Partia Kalinderu este amplasata pe un versant al masivului Caraiman, la circa 1 km distanta de centrul localitatii, are o lungime de 1.300 metri, panta medie de 37%, instalatie de zapada artificiala si telescaun.

Printre obiectivele turistice din Busteni se numara Monumentul Ultima Grenada, Biserica Domneasca, Casa Memoriala Cezar Petrescu, Cascada Urlatoarea, Castelul Cantacuzino si Manastirea Caraiman.

Pret : 286 euro (1.210 lei)

Perioada : oferta valabila pana in data de 15 decembrie

Pachetul include 6 nopti de cazare la hotel de trei stele, cu masa, acces gratuit piscina, saune, Jacuzzi, fitness. Pretul nu include transport.

Fondata in 1895, Poiana Brasov a inceput prin a fi o zona turistica pentru orasul Brasov. In 1906, Poiana Brasov a devenit statiune turistica de ski si doar trei ani mai tarziu a avut loc prima Competitie de Ski din Romania.

In prezent, statiunea arata mai degraba ca un oras decat ca o statiune de ski detinand hoteluri luxoase, apartamente de lux si restaurante clasice, potrivit turistinfo.ro.

Unul dintre cele mai importante obiective turistice din Poiana Brasov este Centrul de Echitatie.

Pentru a citi si despre alte statiuni montane din Romania, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Top 5 oferte de toamna pentru o saptamana la munte