Rasnov are cel mai modern centru de sarituri

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Realizat de Primaria Rasnov in colaborare cu Federatia Romana de Ski si Biatlon, Centrul de sarituri cu schiurile este gata, in timp ce trambulina K 90,  aflata in constructie, are finantare de la M.D.R.T.

Inaugurarea trambulinelor K 15, K 35 si K 64 a fost marcata si de o demonstratie a loturilor nationale de sarituri cu schiurile, respectiv seniori si juniori, din grupele A, B, C.

Investitia de 3 milioane de euro a meritat toti banii, iar startul construirii celor 3 trambuline s-a dat la inceputul lunii Iulie 2010.

Se mai fac lucrari pentru construirea unui telescaun, 1 parcare cu 80 de locuri pentru autoturisme si 10 locuri pentru autobuze, cat si 2 turnuri pentru arbitri. Se va mai monta apoi, o instalatie de nocturna si se va mai achizitiona o masina de batut zapada, valoarea investitiilor va ajunge undeva pe la 7 milioane de euro.

Acest nou Centru de sarituri cu schiurile le va permite tuturor sportivilor sa poata beneficia, vara/iarna, de conditii excelente de pregatire pentru competitii nationale si/sau internationale.

Trambulina K 90 va fi gata in 2012, iar in 2013, la Festivalului Olimpic al Tineretului European, ce se va desfasura la Brasov plus in alte 5 orase de pe Valea Prahovei, orasul Rasnov va gazdui concursul de sarituri cu schiurile.

Inaugurarea primelor 3 trambuline de la Centrul de sarituri a  avut loc Marti 30 August 2011, pe Valea Carbunarii din Rasnov.

Pentru a citi si despre alte domenii schiabile, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Rasnov are cel mai modern centru de sarituri