ANPC: Amenzi de aproape 700.000 lei în urma controalelor de pe litoral

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

ANPC: Amenzi de aproape 700.000 lei în urma controalelor de pe litoral

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a sancţionat aproape 400 de operatori economici în perioada 1 iulie - 31 august şi a dat amenzi de aproape 700.000 lei, în urma unor controale în Mamaia, Costineşti, Neptun, fiind acoperit tot litoralul Mării Negre.

Valoarea produselor oprite de la comercializare în acelaşi interval se ridică la 80.617 lei.

"Au fost situaţii în care au fost date ordine de oprire a activităţii (operatorilor economici, n.r.) pe o anumită perioadă, timp în care aceştia şi-au remediat deficienţele şi au putut să îşi desfăşoare în continuare activitatea", a dec

larat preşedintele ANPC, Constantin Cerbulescu. Şeful ANPC a precizat că inspectori ai instituţiei sunt în continuare "în acţiune" în localităţile respective.

Cerbulescu a mai spus că numărul sesizărilor şi al reclamaţiilor primite de reprezentanţii ANPC care şi-au desfăşurat activitatea pe litoral a fost mai mic faţă de anul trecut.

"În luna august au fost desfăşurate acţiuni de control în baza tematicilor proprii stabilite, pentru verificarea serviciilor de închiriere umbrele şi şezlonguri pe plajă, articole şi jucării pe plajă, baruri şi fast-food-uri, produse textile şi articole de încălţăminte, magazine alimentare, unităţi de cazare şi alimentaţie publică în structurile de primire turistică, produse cosmetice etc", potrivit ANPC.

Pentru a cauta cazare in Neptun, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri ANPC: Amenzi de aproape 700.000 lei în urma controalelor de pe litoral