Agentiile de turism au adus in tara peste 800 de turisti romani, din cei 1.000 blocati in Antalya

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Agentiile de turism au adus in tara peste 800 de turisti romani, din cei 1.000 blocati in Antalya

Agentiile de turism membre ANAT au adus peste 800 de turisti romani blocati in Antalya si cauta solutii pentru ultimele 2 chartere.

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism a anuntat sambata, 3 septembrie, ca peste 1.000 de turisti romani au fost blocati in statiunea Antalya, dupa ce agentia de turism Premium Holidays, de unde si-au cumparat vacantele, a intampinat dificultati din cauza problemelor financiare ale partenerului sau din Turcia.

ANAT si mai multe agentii de turism membre au asigurat repatrierea a peste 800 de turisti in cursul zilelor de sambata, duminica si luni.   

"In urma eforturilor asigurate de comandamentul de criza creat la ANAT incepand de vineri, si prin eforturi financiare majore ale agentiilor de turism ale Premium Holidays si ale ANAT am reusit sa aducem in tara peste 800 de turisti, ultimele doua curse efectuandu-se aseara si in cursul noptii catre Cluj si Timisoara. Am transmis permanent si Consulatului din Ankara si MAE informatiile necesare pentru a putea raspunde solicitarilor turistilor si lucram in parteneriat cu ANPC, pentru solutionarea reclamatiilor. Cautam solutii in continuare pentru ultimele doua curse de repatriere, pentru 7 si 8 septembrie, si negociem cu mai multe companii aeriene in acest sens”, a declarat Corina Martin, presedinte ANAT.

Pentru a citi o alta stire despre cei 1000 de turisti blocati in Antalya, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Agentiile de turism au adus in tara peste 800 de turisti romani, din cei 1.000 blocati in Antalya