Oferta de 836.000 euro pentru un hotel scos la licitatie publica in Predeal

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Oferta de 836.000 euro pentru un hotel scos la licitatie publica in Predeal

Hotelul Ski&Sky din Predeal, scos la licitatie publica in cadrul procedurii de insolventa a proprietarului, societatea Group Contructii Montaj, este din nou scos la vanzare. Pentru unitate exista o oferta de achizitie la pretul de 836.000 euro fara Tva, a anuntat administratorul judiciar al Companiei, Luminita Tanase.
Hotelul din Predeal a fost vandut si in cadrul licitatiei trecute, insa cumparatorul nu a mai achitat suma promisa, pana la incheierea termenului de plata in luna august a acestui an. Suma oferita la aceea data era tot de peste 830.000 euro. Noua licitatie va avea loc pe 4 octombrie, iar pana pe data de 3 octombrie se primesc ofertele.

“In acest moment exista un ofertant initial care a oferit 836.000 euro (exclusiv TVA). Pasul de supraofertare este de 80.000 euro ( fara TVA) la acest pret oferit initial. Pentru ca o supraoferta sa poata fi luata in considerare este necesar ca ofertantul sa depuna in contul societatii garantia de participare de 10% din suma ofertata cu cel putin 3 zile lucratoare inainte de deschiderea ofertelor, adica pana cel mai tarziu la data de 28.09.2011;", a declarat Luminita Tanase, administratorului judiciar al societatii.

Hotelul cu 29 de camere a intrat in insolventa in luna iunie a anului trecut, si a fost scos la vanzare prima data la 29 aprilie 2011, la un pret de 866.000 euro, principala cauza fiind imposibilitatea firmei care il detine, Grup Constructii Montaj SRL, de a rambursa datoriile catre creditori .

Potrivit tabelului definitiv de creante prezentat de administratorul judiciar, creditorii au de recuperat aproximativ 4 milioane lei din care Bancpost aproximativ 2,5 milioane lei, ANAF 663.000 lei, si alti creditori.

Pentru a cauta cazare in Predeal, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Oferta de 836.000 euro pentru un hotel scos la licitatie publica in Predeal