Vacanţă în Turcia: Cele mai ieftine/scumpe hoteluri

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Vacanţă în Turcia: Cele mai ieftine/scumpe hoteluri

Daca sunteti iubitor al golfului si decideti sa va petreceti vacanta in Turcia cea mai buna alegere ar putea fi statiunea Belek. Aici aveti la dispozitie sase terenuri de golf pe care va puteti relaxa cand nu sunteti pe plaja.

Padurea de pini care inconjoara statiunea face ca aceasta destinatie sa aiba toate ingredientele pentru o vacanta perfecta, scrie Econtext.


Preturi:

Marea parte a hotelurilor din Belek sunt de lux, iar acest lucru se simte si la buzunar.

De exemplu, la hotelurile de cinci stele, pretul unei camere pentru doua persoane variaza intre 180 (la Attaleia Holiday Village) si 420 de euro pe noapte (la Cornelia Diamond Golf Resort & Spa).


Intr-un hotel de patru stele cazarea costa 250 de euro pe noapte pentru doua persoane. Aceste preturi sunt ofertele prezentate direct la receptia hotelului. De altfel, Belek este cea mai scumpa statiune de pe litoralul Turciei.


Statiuni mai ieftine:

Revenind, nu toate statiunile turcesti au tarife ca in Belek. Celelalte statiuni sunt mult mai accesibile, preturile fiind mai ‚normale’. De altfel, cazarea la hotelurile turcesti este mai ieftina decat in Grecia si se apropie de cea din Bulgaria.

In multe cazuri, hotelurile din Turcia sunt mai ieftine si decat cele din Romania. Exemplele clasice, Saturn, Mamaia sau Neptun, au hoteluri unde cazarea este mult mai scumpa decat in Turcia.


In aceste trei statiuni romanesti gasesti cu greu cazare cu 200 de lei (50 de euro). In schimb, in statiunile turcesti ai hoteluri de trei stele cu 28, 32, 33 de euro pe noapte.

Pentru a citi si despre statiunile de pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Vacanţă în Turcia: Cele mai ieftine/scumpe hoteluri