Cazarea in Vama Veche, la acelasi pret ca in Mamaia. Vezi cat te costa sa stai la pensiuni!

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cazarea in Vama Veche, la acelasi pret ca in Mamaia. Vezi cat te costa sa stai la pensiuni!

In ciuda problemelor cauzate de alge, statiunea Mamaia ramane si anul acesta in topul preferintelor turistilor care vor sa evadeze pe litoralul romanesc. Ramane, totodata, si una dintre cele mai scumpe statiuni, cu preturi care depasesc si cateva sute de euro pe noapte, in cazul hotelurilor. La capitolul pensiuni, insa, preturile se apropie de cele practicate in Vama Veche, o statiune devenita din ce in ce mai populara si mai scumpa in fiecare an.

In statiunea Mamaia, preturile pentru o noapte de cazare la o pensiune pornesc de la 90 de lei pe noapte pentru o camera dubla, in timpul saptamanii si ajung la circa 200 de lei in zilele de weekend. Exista, insa, cazuri, in care preturile depasesc chiar si 300 de lei pe noapte pentru o camera dubla.

La Vama Veche, statiune care pana nu demult era frecventata de tineri boemi fara conturi bancare, preturile pentru o noapte de cazare la pensiuni nu coboara mai jos de 80 lei pe noapte pentru o camera dubla si ajung, ca si la Mamaia, la 200-300 lei in weekend.

In ambele cazuri, preturile variaza in functie de conditii, perioada si, mai ales, locatia unde este amplasata pensiunea.

In cazul hotelurilor, preturile sunt ceva mai piperate, insa si conditiile sunt mai bune decat la pensiuni.

Pentru a cauta cazare in Vama Veche, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Cazarea in Vama Veche, la acelasi pret ca in Mamaia. Vezi cat te costa sa stai la pensiuni!