Top 5 "hoteluri plutitoare"

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Top 5

Camera cu priveliste spre mare, sunetul valurilor undeva in departare. Nimic inedit? Atunci sa incercam altfel: o camera pe mare, iar sunetul valorilor undeva sub pat. Vezi mai jos top 5 "hoteluri plutitoare", prezentat de CNN.
1. Punta Caracol Aqualodge, Panama. Orientat catre Marea Antilelor, acest complex este accesibil doar printr-o plimbare de 15 minute cu barca. Aici vei gasi noua "casute" suspendate pe piloni din lemn. Cum ar fi sa imparti micul dejun cu delfinii?

2. King Pacific Lodge, Canada. In cazul in care nu ai propria barca, singura modalitate de a ajunge la King Pacific Lodge este cu un hidroavion. Eleganta si luxul din interiorul acestui hotel, localizat pe insula Princess Royal, contrasteaza puternic cu salbaticia din jur: ursi negri, vulturi, castori, foci, balene si orci.

3. River Kwai Jungle Raft, Thailanda. In timp ce hotelul prezentat mai sus ofera o combinatie intre lux si salbaticie, River Kwai Jungle Raft este o experienta cu totul autentica. Construit in stilul local Mon, hotelul este dezvoltat pe o punte plutitoare, avand 55 de camere din bambus, de circa 28mp. Hotelul plutitor deschis inca din 1978, nu are electricitate, astfel ca vei avea parte de o experienta romantica.

4. St. Regis Bora Bora Resort, Polinezia Franceza. Complexul de mici hoteluri plutitoare este situat pe Motu Ome-una dintre micile insule din Pacific ce alcatuiesc arhipeleagul Bora Bora. Accesul se face doar cu barca.

5. Salt and Sill, Suedia. Localnicii pescuiesc hering aici inca din secolul al XV-lea, asa ca v-ati astepta sa stie sa il si gateasca. Hotelul Salt and Sill are un restaurant unde  pot fi servite sase tipuri diferite de herring. Camrele sunt decorate in stil scandinav.

Pentru a citi si despre hotelul plutitor de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Top 5 "hoteluri plutitoare"