Zilele Cetatii Neamt: De la scrima si dans medieval, la muzica populara si focuri de artificii

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Zilele Cetatii Neamt: De la scrima si dans medieval, la muzica populara si focuri de artificii

Zilele Cetatii Neamt au atras weekendul acesta mii de turisti veniti din mai multe colturi ale lumii. Acestia au fost primiti de mesteri populari si au avut ocazia sa se dueleze la concursurile de scrima. Festivalul s-a incheiat duminica seara cu un concert de muzica populara si focuri de artificii.

Cavalerii si domnitele i-au intampinat asa cum se cuvine pe turisti la Zilele Cetatii din judetul Neamt. Festivalul a fost deschis vineri, la ora 16:00, cu un concurs interactiv, dansuri medievale, scrima si recital de poezie medievala.

Concurs de tir cu arcul

Deschiderea oficiala a Zilelor Cetatii Neamt a avut loc sambata la ora 11:00. Au urmat un atelier de confectionare papusi traditionale, un spectacol folcloric, precum si un atelier de gastronomie medievala.

Tot sambata, a fost organizat un concurs de tir cu arcul, urmat de o slujba de pomenire a Voievodulu Stefan cel Mare si Sfant.

Concerte si focuri de artificii

Zilele Cetatii Neamt au continuat duminica cu teatru de papusi traditionale, animatie de carnaval medieval si vernisaj de expozitii de arta si cartofilie.

Festivalul s-a incheiat duminica seara oferind turistilor concerte de muzica populara si usoara si cu impresionante focuri de artificii.

Pentru a citi mai multe despre Cetatea Neamt, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Zilele Cetatii Neamt: De la scrima si dans medieval, la muzica populara si focuri de artificii