Mai multe bagaje transportate gratuit cu Austrian Airlines

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Mai multe bagaje transportate gratuit cu Austrian Airlines

Compania aeriană Austrian Airlines simplifică regulile pentru bagaje la biletele achiziţionate începând cu 1 iunie. Astfel, pasagerul poate înregistra gratuit un număr exact, specificat, de articole ca şi bagaj transportat gratuit în funcţie de clasa de zbor.

Pasagerii de la clasa Economy vor putea adăuga 3 kilograme în geamantane, ceea ce le va permite transportarea unui singur articol de bagaj de până la 23 de kilograme. Pasagerii de la clasa Business vor putea lua 2 articole de bagaj, fiecare de până la 32 de kilograme sau o greutate totală de 64 de kilograme (faţă de limita de 30 de kilograme de până acum). Pentru copii cu vârsta sub 2 ani care nu au propriul loc, părinţii vor putea transporta pe viitor un articol de bagaj cu o greutate de maximum 23 de kilograme şi un cărucior pliabil.

Austrian Airlines a simplificat structura tarifară şi pentru bagajele care depăşesc greutatea menţionată mai sus şi, pe viitor nu se va face distincţia dintre zborurile europene şi cele intercontinentale. Transportatorul austriac va calcula preţul unui pachet în funcţie de greutatea bagajului în exces.

Pentru a citi o alta stire legata de cursele aeriene de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Mai multe bagaje transportate gratuit cu Austrian Airlines