E mai rentabil prin agentii

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Veti fi surprinsi sa gasiti in ofertele agentiilor de turism, hoteluri de pe litoralul Romaniei care ofera cazare la preturi mai accesibile.

De pilda, Hotelul Golden Tulip (4 stele) din Mamaia , pune la dispozitia turistilor camere cu tarife de circa 35 de euro/noapte (aproximativ 150 de lei), pentru luna Iulie 2011 sau 37 de euro/camera (aproximativ 155 de lei) pentru  luna August 2011,  mic dejun inclus.

Hotelul va mai pune la dispozitie piscina, restaurant si parcare cu taxa. Singura conditie este sa platiti cazare pentru  minim 5 nopti.

O oferta atragatoare vine pentru statiunea din Bulgaria, Nisipurile de Aur unde la hotelul Mimosa (4 stele) pretul de cazare este 45 de euro/noapte (regim all inclusive, indiferent de luna).

La hotel Hrizantema din statiunea Sunny Beach, un turist beneficiaza de cazare in schimbul a 58 de euro/noapte, in timp ce la hotel Kaliakra Superior (de 4 stele) din Albena, 1 noapte de cazare in regim ultra all inclusive, costa 72 de euro, pentru luna Iulie 2011 si 76 de euro/persoana, pentru luna August 2011.

Pentru a citi mai multe despre Hotel Golden Tulip din Mamaia, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri E mai rentabil prin agentii