UE vrea mai multi turisti in Europa

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

UE vrea mai multi turisti in Europa

Comisia Europeana a inceput sa lucreze saptamana trecuta la o serie de site-uri turistice in diferite limbi, incepand cu chineza, pentru a atrage mai multi vizitatori din tarile care nu sunt anglofone. Planul este vazut de Uniunea Europeana, potrivit Reuters, ca un pas in revitalizarea economiei.
Europa este destinatia globala numarul unu pentru turistii straini, iar turismul contribuie cu 500 de miliarde de euro la PIB-ul Uniunea Europeana. "Aceasta pozitie de lider trebuie intarita, avand in vedere competitia globala mai mare si nevoia de a creste sustenabilitatea”, a spus Carlo Fidanza, un membru italian al Parlamentului European.

Fidanza spune ca o modalitate de promovare prin care Uniunea Europeana ar putea sa castige aceasta cursa globala este sa promoveze Europa ca o destinatie globala unica, mai degraba decat prin fiecare stat in parte.

Pentru a citi si un articol legat de promovarea Romaniei, din punctul de vedere al unui oficial maltez, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri UE vrea mai multi turisti in Europa