Greva din Grecia afecteaza si calatorii romani: Tarom modifica programul unor curse

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Greva din Grecia afecteaza si calatorii romani: Tarom modifica programul unor curse

Linia aeriana Tarom a anuntat ca modifica programul de operare al unor curse catre si dinspre Grecia din cauza grevei controlorilor de trafic eleni din datele de 28 si 29 iunie 2011, a anuntat compania.
Cursele afectate marti vor fi Bucuresti-Salonic, care va decola, conform noului program la ora 14:45 si Salonic-Bucuresti, care va decola laora 17:00. Cursa Bucuresti-Atena va decola 21:25 si Atena-Bucuresti la 23:45. Relatia Bucuresti-Heraklion va fi la 13:40 si Heraklion-Bucuresti la 16:20.

Miercuri, compania va anula cursa Bucuresti-Atena-Bucuresti de dupa amiaza, dar pasagerii sunt acoperiti de cursa de dimineata.

Modificari vor fi si in cazul rutelor Bucuresti-Atena , care va pleca de la 11:30 si Atena-Bucuresti care va decola la 13:50, dar si pe rutele din si inspre Salonic, care vor opera de la 17:05, respectiv 14:50.

Pasagerii afectati de aceste neregularitati si care aveau conexiuni cu alte zboruri sunt programati pe alte curse pana la destinatia finala, conform biletelor de avion pe care le detin si vor primi asistenta pe aeroporturi conform Regulamentului EC261/2004, cu privire la drepturile pasagerilor.

Pentru a citi si despre oferta promotionala a companiei Tarom, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Greva din Grecia afecteaza si calatorii romani: Tarom modifica programul unor curse