Vacanta de lux. Vezi cat mai costa vilele in Italia

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Vacanta de lux. Vezi cat mai costa vilele in Italia

Vile cu panorame uluitoare, cu piese de mobilier luxos, cu piscine si cu multe camere sunt de vanzare, in Italia, din Florenta pana in Sardinia. Businessinsider ti le prezinta pe cele mai importante, la preturi de peste 10 milioane de euro.

Vila Lake Como poate rivaliza oricand cu resedinta actorului George Clooney. Cu sapte dormitoare, este localizata la o distanta de o ora si jumatate de condus de Milano.

Pe langa numarul mare de camere, luxos mobilate, vila mai are si un mic port privat, o piscina uriasa si o pista de aterizare pentru elicoptere.

Singurul dezavantaj al acestei vile este pretul: 36.5 milioane de dolari.

Tinerii din colegiile americane intotdeauna au considerat ca Florenta este o destinatie excelenta pentru studiu, datorita arhitecturii sale incredibile si prezentei de necontestat in istoria artei.

Vanzatorii Vilei Spelman, o resedinta de vis, aflata pe un deal, cu o panorama legendara, in apropierea centrului orasului, spera totusi ca noul proprietar va avea un buget mai mare decat al unui student.

Vila are opt dormitoare si a fost detinuta de Universitatea John Hopkins.

Colegiul a fost obligat sa vanda impresionanta resedinta, din cauza costurilor prea mari de intretinere, de aproximativ 500.000 de dolari pe an. Pretul solicitat este 22 de milioane de dolari.

Sardinia nu se bucura de o reputatie la fel de buna ca Florenta sau Como, dar acest aspect inseamna mai putini turisti si implicit, mai putina aglomeratie.

Celebritatile si mogulii sunt atrasi de acest paradis mediteranean, tocmai din cauza anonimatului sau si sunt gata sa plateasca sume exorbitante pentru a fi siguri ca au parte de liniste.

Vila Costa Smeralda are sapte dormitoare si noua bai si  este scoasa la vanzare, dar pretul nu poate fi aflat decat la cerere.

Aflat de-a lungul Coastei Amalfi, orasul Positano a fost, pe vremuri, la fel de linistit ca acelea asezate pe Coasta Smeralda.

Pentru a cauta unitati de cazare de 5 stele, din Mamaia, statiunea considerata ca fiind cea mai luxoasa pe litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Vacanta de lux. Vezi cat mai costa vilele in Italia