Hotelierii cred ca tehnologiile mobile cresc productivitatea muncii

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Hotelierii din SUA si Europa sunt  dispusi sa isi creasca cheltuielile de IT, iar un studiu realizat de Motorola Solutions arata ca per total, acest segment va atrage anul acesta investitii cu 20% mai mari decat in 2010. Firmele sunt dispuse sa investeasca inclusiv in tehnologii mobile.
In general, companiile care au cheltuieli anuale mai reduse cu telecomul si IT-ul si-au programat scaderi usoare de bugete. Cele care investesc zeci de milioane de dolari anual pentru aceasta zona vor sa isi creasca usor bugetele, asa ca valoric, pe piata, vor fi cheltuieli totale cu 20% mai mari.

Mai mult, peste 56% din respondenti la studiu spun ca vor sa creasca investitiile in tehnologii mobile si wireless in acest an pentru a-si echipa personalul si a imbunatati eficienta operatiunilor, in timp ce 34% din respondenti spun ca investitiile vor fi similare celor din 2010.

Studiul arata ca hotelierii sunt dispusi sa isi majoreze cheltuielile cu tehnologiile mobile in special pentru ca majoritatea vad in asta un avantaj competitional pentru propriul business, prin imbunatatirea experientei clientilor. Cand vine vorba de investitii in tehnologii mobile si wireless, 76% din hotelieri spun ca sunt motivati de imbunatatirea experientei clientului, dar tot peste 70% investesc in tehnologiile mobile pentru a imbunatati relatiile de servicii cu clientii.

Pentru a citi si despre avantajele pe care le ofera cardul european de sanatate, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?units found.

News

You are here: Ştiri Hotelierii cred ca tehnologiile mobile cresc productivitatea muncii