Cea mai frumoasă călătorie din lume, în direct la televizor timp de 134 de ore

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cea mai frumoasă călătorie din lume, în direct la televizor timp de 134 de ore

Telespectatorii norvegieni îşi vor putea descoperi maiestuoasele fiorduri în direct, la televizor şi pe internet. La bordul navei sunt plasate nouă camere.

Televiziunea norvegiană transmite în direct timp de 134 de ore pepriplul navei Nord-Norge, expresul de coastă de pe litoralul norvegian. La capătul călătoriei va fi stabilit un record Guiness, pentru cel mai lung documentar din lume. Călătoria a început pe 16 unie şi se va termina pe 22 iunie.

Călătoria cu Nord Norge a fost clasată de mai mulre publicaţii de specialitate drept cea mai frumoasă din lume. Telespectatorii norvegieni îşi vor putea descoperi fiordurile maiestuoase în direct, la televizor şi pe internet. La bordul navei sunt plasate nouă camere.

Mulţi dintre norvegieni au o relaţie sentimentală deosebită cu expresul Nord Norge, iar documentarul a fost conceput pentru a le oferi telespectatorilor care nu pot călători experienţa vizionării unor locuri speciale, cum ar fi fiordul Geiranger, înscris în patrimoniul mondial UNESCO.

Pentru a citi si despre destinatiile interesante de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

CIteste mai mult...

Sursa: www.realitatea.net

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Cea mai frumoasă călătorie din lume, în direct la televizor timp de 134 de ore