Cat te costa o vacanta de o saptamana pe un hotel plutitor?

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cat te costa o vacanta de o saptamana pe un hotel plutitor?

In 2010, un cuplu a platit 60.000 de euro pentru o vacanta pe ape. Asemenea celor doi, alte cateva mii de romanii aleg pentru concediu o croaziera. Sectorul a crescut cu pana la 15% in 2010, iar pentru anul acesta estimarile arata un plus de 15%-20%.
O noapte pe un vas de croaziera de cinci stele costa, in medie, 100 de euro. Pretul include cazare,  accesul la toate facilitatile pachebotului, insa si sistemul all inclusive. Suma este similara tarifului pentru o zi de cazare la un resort din Antalya, insa avantajele sunt multiple, iar daca luam in calcul si orasele ce pot fi vizitate de-a lungul unei singure calatorii, o croaziera devine o experienta interesanta, ce se doreste a fi repetata, an de an.

„Cele mai scumpe croaziere contractate sunt de 30.000-40.000 de euro. Clientii au invatat deja ce sa ceara, vor cabine exterioare, vor balcon etc.“, explica Ioan Basea, directorul general al turoperatorului Office Travel, citat de capital.ro. Potrivit acestuia, cea mai scumpa vacanta pe ape vanduta unui cuplu a fost in valoare de 60.000 de euro, reprezentand de fapt trei croziere consecutive.

Pentru a citi mai multe despre Delta Dunarii, locul in care se organizeaza croaziere si la noi in tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Cat te costa o vacanta de o saptamana pe un hotel plutitor?