Bilete de tratament si la Bihor

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

C.J.P -Bihor a primit repartitia pentru seria cu numarul 7 la biletele de tratament. Din 02 Iunie 2011, i-au fost repartizate Casei Judetene de Pensii Bihor un numar de 393 de locuri pentru aceasta serie.

Biletele de tratament sunt pentru statiunile:

-Baile 1 Mai, Baile Felix, Baile Herculane, Baile Tinca, Stana de Vale, Moneasa, Govora, Caciulata, Calimanesti, Sovata, Baltatesti, Geoagiu, Lacu Sarat;

- Amara, Buzias, Covasna, Tusnad, Vatra Dornei, Slanic Prahova, Targu Ocna, Olanesti, Sangeorz Bai, Sinaia, Bazna, Tasnad, Eforie Nord, Mangalia, Ocna Sugatag, Neptun, Saturn, Techirghiol si Slanic Moldova.

Pentru a intra in posesia unui bilet, cei interesati trebuie sa depuna la Casa de Pensii, o copie a actului de identitate + ultimul cupon de pensie + o recomandare medicala (cu specificarea numelui statiunii recomandate).

Pretul pe care trebuie sa il plateasca un pensionar pentru aceste bilete reprezinta 50% (jumatate) din nivelul pensiei primita in ultima luna.

Persoanele care se vor regasi pe lista de repartitie, vor trebui (daca vor dori ) sa ridice biletele pana Marti, 26 Mai 2011, orele 15.

Pentru a cauta cazare la Baile Felix, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Bilete de tratament si la Bihor