CLUJ: TIFF 2011 va fi decalat cu o săptămână

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

CLUJ: TIFF 2011 va fi decalat cu o săptămână

Festivalul Internaţional de Film Transilvania de la Cluj va avea loc mai târziu în 2011, decât ediţiile precedente. Anunţul a fost făcut de directorul festivalului, Tudor Giurgiu, joi seară, cu ocazia inaugurării Cinematecii TIFF la Cinema Arta.

Motivul pentru care TIFF va fi „amânat” cu o săptămână îl reprezintă suprapunerea de până acum cu Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu.

„Până acum, în aceeaşi perioadă au avut loc două festivaluri importante, respectiv TIFF şi Festivalul de Teatru de la Sibiu. Consider că este un gest de bună credinţă să nu le suprapunem pe cele două. De aceea, TIFF nu va mai avea loc, aşa cum v-am obişnuit, în ultima parte a lunii mai, ci în prima parte a lunii iunie”, a spus aseară Tudor Giurgiu.

Festivalul de film Transilvania se va desfăşura, aşadar, în prima săptămână a lunii iunie, veste care i-a nemulţumit uşor pe studenţii prezenţi în sala cinematografului Arta. „Ştiu, ştiu, sînteţi în sesiune în acea perioadă”, le-a zâmbit Giurgiu. El a adăugat că, prin această decalare, evenimentul se va bucura şi de o vreme mai bună, mai potrivită pentru proiecţiile de seară în aer liber din Cluj.

In speranta ca veti lua parte la acest eveniment, pentru a cauta cazare in Cluj, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri CLUJ: TIFF 2011 va fi decalat cu o săptămână