Programul Litoralul pentru toţi se încheie peste două săptămâni

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Programul Litoralul pentru toţi se încheie peste două săptămâni

Turiştii mai au la dispoziţie doar două săptămâni pentru a veni la mare prin programul special 'Litoralul pentru toţi', potrivit unui comunicat de presă al Asociaţiei Litoral - Delta Dunării şi Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

Conform celor două organizaţii patronale, programul 'Litoralul pentru toţi' a înregistrat, în intervalul 16-22 mai 2011, câteva mii de turişti care au ales să cumpere pachetele turistice prin agenţiile de turism membre ANAT.

La nivelul agenţiilor de turism se estimează, conform trendului înregistrat până în prezent, o creştere de aproximativ 20% a numărului de turişti, pentru fiecare săptămână a programului ce se va desfăşura până la data de 14 iunie.

Tarifele pentru această ediţie (03 mai - 14 iunie 2011 - sejur 6 nopţi/persoană) sunt următoarele : hotel o stea fără mic dejun - 179 lei, hotel două stele fără mic dejun - 209 lei, hotel două stele cu mic dejun - 279 lei, hotel trei stele fără mic dejun - 249 lei, hotel trei stele cu mic dejun - 379 lei, hotel patru stele cu mic dejun - 439 lei, hotel cinci stele cu mic dejun - 549 lei.

Turiştii care cumpără acest pachet de vacanţă beneficiază de un voucher de atracţii constând într-o intrare gratuită la unul din obiectivele obiective turistice din zona Dobrogea, respectiv Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii - Acvariu, Muzeul de Artă Populară, Muzeul de Istorie şi Arheologie, Adamclisi sau Cetatea Histria.

Accesul la aceste obiective turistice va fi făcut pe baza voucher-ului primit la achiziţionarea pachetului turistic, de la orice agenţie ANAT din ţară. Oferta se valorifică numai prin agenţii de turism membre ANAT.

Pentru a citi despre statiunile de pe litoralul romanesc precum si despre obiectivele turistice din imprejurimi, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Programul Litoralul pentru toţi se încheie peste două săptămâni