Proiect de circa 200.000 euro pentru promovarea obiectivelor turistice “ascunse” ale Transilvaniei

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Proiect de circa 200.000 euro pentru promovarea obiectivelor turistice “ascunse” ale Transilvaniei

Asociatia Infoturism va realiza un proiect de promovare a obiectivelor turistice mai putin cunoscute din Transilvania. Proiectul are o valoare totala de circa 200.000 euro si este finantat partial prin Programul Operational Regional.
Proiectul isi propune promovarea a 69 de obiective turistice mai putin cunoscute din judetele Alba, Sibiu, Covasna, Harghita, Mures sau Brasov, cum ar Vulcanii Noroiosi de la Hasag (judetul Sibiu), ruinele cetatii Ardud din Alba, Ruinele Castrului Roman din Harghita sau Pestera Sugau din Harghita.  

Promovarea va avea loc atat offline, prin promovarea acestor detinatii in randul a 500 de agentii de turism, dar si prin crearea unui site specializat turism-transilvania.ro, pentru care compania asteapta 1.000 de vizitatori unici pe zi. 

La finalizarea acestui proiect, oficialii asociatiei se asteapta la o crestere de 15% a numarului de rezervari in zona obiectivelor turistice promovate. Acesta are o valoare totala de peste 887.000 lei, din care valoarea eligibila este de  680.000 lei. Din valoarea eligibila, finantarile nerambursabile cumuleaza peste 660.000 lei. Proiectul se va desfasura pe o perioada de 15 luni.

Pentru a citi despre obiective turistice din Transilvania, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Proiect de circa 200.000 euro pentru promovarea obiectivelor turistice “ascunse” ale Transilvaniei