Ieri a inceput Transylvania Toursim Fair

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

T.T.F sau altfel spus ‘Transylvania Tourism Fair’ este la editia cu numarul 4. Evenimentul, din cate stim, este inscris in Calendarul Targurilor A.N.A.T (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ) si si-a propus sa promoveze in randul vizitatorilor oferte de tip ‘early booking’ pentru destinatii externe, cat si oferte speciale pentru destinatiile din tara noastra, toate sub sloganul intitulat ‘O 9 atitudine in turism’.

Conform unui comunicat A.N.A.T, cele mai vehiculate programe vor fi progamele speciale pe care asociatia le deruleaza alaturi de partenerii sai, si anume: ‘Vacanta la tara’, ‘O saptamana de refacere’, ‘Litoralul pentru toti’ si ‘O saptamana la munte’. Se presupune ca, aceste programe sunt, de altfel si cele mai cautate de catre turisti.

La editia Transylvania Toursim Fair din acest an, pe langa cele 60 de agentii de turism din Romania, mai sunt prezente si standuri din tari ca: Ungaria, Malta si Turcia.

Asadar, brasovenii (si nu numai) care doresc sa gaseasca si sa se intereseze  de ofertele pentru vacantele din acest an, au posibilitatea, pana maine 15 Mai 2011 inclusiv, sa analizeze propunerile  si destinatiile (ofertele) prezentate la targul Transylvania Tourism Fair, organizat in cadrul evenimentului ‘Brasov Business Park’.

Pentru a citi mai multe despre unele dintre destinatiile propuse de acest targ, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri Ieri a inceput Transylvania Toursim Fair