La mare cu 70 de euro. În România, Spania, Italia sau Grecia?

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

La mare cu 70 de euro. În România, Spania, Italia sau Grecia?

Un sejur la Neptun sau la Mamaia te costă în jur de 55 de euro, în a doua jumătate a lunii iunie, cam cât un sejur în staţiunea spaniolă Costa Brava. Cu 62 -65 de euro pentru cazare ai de ales între Nei Pori, Sithonia şi Corfu, în Grecia sau chiar litoralul Mării Adriatice: Rosolina Mare şi Lido di Jesolo. Nici Eforie Nord nici Mangalia nu pot fi abordate pentru mai puţin de 79 de euro, la finele lui iunie. Vezi mai jos tarifele şi spune-ne unde ai merge şi de ce.

Unde mergi pe litoralul spaniol în sezon cu 60 de euro

Un sejur de 8 zile în Costa Brava te costă 53 de euro, la sfârşitul lunii iunie. În preţ intră 7 nopţi cazare în cameră dublă la un hotel de 2 stele din Costa Brava. Tariful nu acoperă masa. Detalii, aici.

Cu 66 de euro plăteşti cazarea pentru o săptămână în luna iunie în Costa Blanca. Tariful acoperă 7 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o casă de vacanţă de 3 margarete. Preţul acestui sejur nu include masa. Pentru mai multe detalii, intră aici. Tariful este valabil între 4 şi 25 iunie.

Cu 62 de euro plăteşti 7 zile cazare în Nei Pori, Sithonia sau Paralia Katerini

O săptămână în Sithonia ajunge în iunie la 62 de euro. În preţ intră 7 nopţi cazare în cameră triplă dintr-o pensiune de 3 margarete, amplasată la 50 de metri de plajă. Tariful este valabil în intervalul 14-21 iunie. Intră aici pentru detalii.

Pentru a citi mai multe despre litoralul romanesc, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Ştiri La mare cu 70 de euro. În România, Spania, Italia sau Grecia?